Kauneudenhoitotuotteet

Kauneus- ja MeikkiStudio Elisabethista löydät laajan valikoiman laadukkaita tuoksuja ja kauneudenhoitotuotteita tunnetuilta merkeiltä. Autamme mielellämme juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa. Tutustu myös kauneushoitolan palveluihin ja hoitoihin. Tervetuloa ostoksille!

Tuoksut

Tarjoamme Heinolan laajimman valikoiman tuoksuja sekä miehille että naisille. Valikoimaamme kuuluvat mm. Bulgari, Escada, Calvin Klein, Guess, Elizabeth Arden ja Givenchy sekä monia muita. Kysy lisää tai tule käymään!

Tuotesarjat

Dermalogica

Dermalogica-tuotteiden koostumukset ovat vuosien ajan olleet edelläkävijöitä tuotekehittelyssä. Tuotteiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita.

Tuotteet eivät aiheuta komedoja, sillä ne eivät sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Ne eivät sisällä ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, eivätkä myöskään kuivattavaa S.D. alkoholia tai formaldehydiä.

Tuotteet on kehitetty ympäristöä ajatellen, ja kaikki raaka-aineet ovat puhtaista luonnon lähteistä. Tuotteet on pakattu kierrätettäviin materiaaleihin. Dermalogica-tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä.

www.dermalogica.fi

Joe Blasco

Sinun valintasi on Joe Blasco, kun päätät olla huolitellusti kaunis ja vaadit meikiltäsi luonnollisuutta ja kestävyyttä. Joe Blasco -meikkituotteet sisältävät paljon väripigmenttejä, joten ne ovat käytössä erittäin riittoisia. Tuloksena on upea meikki, joka kestää iholla veden, uimisen ja vaikkapa saunomisen.

Joe Blasco -tuotteet ovat myös ihotautilääkäreiden suosittelemia. Joe Blasco ei hyväksy minkäänlaisia eläinkokeita, joten Joe Blasco -tuotteita ei ole testattu eläimillä.

www.joeblasco.fi

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden on yksi maailman johtavista kosmetiikka- ja tuoksutaloista. Jo vuonna 1910 neiti Arden avasi oman salonkinsa New Yorkin maineikkaalla Fifth Avenuella ja onnistuneiden vuosikymmenten aikana perustettiin salonkeja joka puolelle Yhdysvaltoja sekä ulkomaille.

Nämä punaisista ovistaan tutut Elizabeth Arden- salongit tarjoavat kokonaisvaltaisia kauneuspalveluja Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa edelleen. Elizabeth Arden ymmärtää naisia kaikessa heidän moninaisuudessaan, koska sillä on vahva perinne kauneudenhoitotuotteiden ja korkeatasoisten palvelujen tuottamisessa.

Elizabeth Arden on monipuolinen brändi, joka vastaa tämän päivän modernin naisen vaatimuksiin yksilöllisellä tavalla. Naisen, jonka persoonallisuudessa yhdistyy itseluottamus ja vetovoima, ja joka vaatii laatua käyttämiltään kauneudenhoitotuotteilta.

"Every woman has the right to be beautiful."
Elizabeth Arden, 1916

www.elizabetharden.com

Rimmel

Rimmel on oikea valinta trendikkäälle naiselle! Rimmel sisältää täydellisen valikoiman meikkituotteita pohjustukseen, silmille, huulille ja kynsille. Rimmel-tuotteiden käyttäjä, samoin kuin itse tuotteetkin, on edelläkävijä. Rimmel tarjoaa hauskoja, värikkäitä meikkituotteita – ja aina viimeisintä muotia.

Nuorekkaasta imagostaan huolimatta Rimmel on yksi maailman vanhimpia kosmetiikkamerkkejä. Suomeen vuonna 1999 rantautunut Rimmel on menestyvä, maailmanlaajuinen tuotemerkki, joka antaa rahoille vastinetta.

Rimmelin historia alkaa Lontoosta, ja merkki tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaista ripsiväreistään. Tuotekehitys seuraa aikaansa ja tuo markkinoille aina trendikkäimmät uutuudet. Meikkivalikoima uudistuu innovaatioiden myötä ja esittelee myös värikkäitä kausituotteita ja sävyjä, joita on tarjolla vain hetken – ole nopea!

Värimaailma on suoraan Lontoon sykkeestä. Rimmel on todella Made in London.

Rimmel
Get the London Look.

www.rimmellondon.fi

Lady Lash Extensions

Ripsienpidennys Lady Lash Extensions -menetelmällä

Uusi ripsienpidennystekniikka tuottaa hyvin luonnollisen näköiset pitkät ja tuuheat ripset. Menetelmä perustuu yksittäisten, hieman eripituisten kuitujen kiinnittämiseen ripsiin erikoisliimalla.

Ripset kiinnitetään niin, että niistä muodostuu tasaisen kaareva ja kaunis ripsilinja, jossa ripset ovat hieman pidemmät ulkolaidalla ja keskellä kuin sisänurkassa.

Lady Lash Extensions -ripsien pidennyksen laittamiseen varataan aikaa noin 2 tuntia ja kiinnitetyt ripset kestävät paikoillaan 3–4 viikkoa.

Jatkuvaan käyttöön suosittelemme ripsien pidennyksen huoltoa 2–4 viikon välein. Huoltoa varten varataan aikaa noin 1–1,5 h.

www.consultlady.fi