Meikkaaja tuo esiin parhaat puolesi

Tarvitsetko kauniin meikin juhlaan tai muuhun tilaisuuteen? Haluaisitko vinkkejä sinulle sopivaan meikkiin? Kaipaisitko oppia meikkauksen saloihin? KauneusStudio Elisabeth tekee meikkaukset taidokkaasti arkeen ja juhlaan. Meiltä saat niin luonnollisen, parhaita piirteitäsi korostavan arkimeikin kuin dramaattisen ja näyttävän iltameikinkin.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Meikkauksen opetus

Järjestämme meikkauskursseja joko yksityisesti tai ryhmille. Kurssin sisältö räätälöidään toiveitasi ja tarpeitasi vastaavaksi, ja meikkauksen opetuksessa keskitytään niihin asioihin, joista kaipaat lisää tietoa. Meikkikurssilta saat vinkkejä juuri sinulle sopivaan meikkiin ja opastusta meikkauksen eri osa-alueilla. Meikkauskurssi on myös erinomainen lahjaidea! Voit tutustua hinnastoomme täällä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Pitkä alan kokemus

Yrittäjä Outi Haikala-Silén on koulutukseltaan SKY- ja Cidesco-diplomikosmetologi. Lisäksi hän on ihoterapeutti ja meikkaaja-maskeeraaja. Outi on pitkän työuransa aikana toiminut meikkauksen ja ihonhoidon opetustehtävissä sekä maskeeraaja-kampaajana teatterissa. Kauniit ja kestävät hää- ja juhlameikit syntyvät siis vahvalla ammattitaidolla ja näkemyksellä.

Varaa aika