Kauneudenhoitotuotteet

KauneusStudio Elisabethista löydät valikoiman laadukkaita kauneudenhoitotuotteita tunnetuilta merkeiltä. Autamme mielellämme juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa. Tutustu myös kauneushoitolan palveluihin ja hoitoihin. Tervetuloa ostoksille!

Katso yhteystiedot tästä

Ella Baché

Ella Baché on ranskalainen laadukas hoitolasarja, josta löytyy tuotteita myös kotihoitoon.

Ella Baché syntyi vuonna 1900, jolloin naisten paikka oli kotona. Baché rikkoi yhteiskunnan asettamia rajoja lähtemällä yliopistoon ja valmistumalla sieltä farmasian kemistiksi.

Kipinän ihon hoitamiseen hän sai huomattuaan, että iho on yhtä ainutlaatuinen kuin itsekin olemme. Kekseliäänä, luonnosta ja tieteestä kiinnostuneena hän oli alansa ensimmäisiä koko maailmassa. Baché loi vuonna 1936 tomaatin luonnollisiin hoitaviin vaikutuksiin perustuvan Crème Tomate l´Originale -voiteen. Hänen utelias rohkeutensa ja sisukkuutensa mullistivat ihon hoitamisen.

Ella Baché on hoitanut rakkaudella suomalaisia ihoja jo vuodesta 1969. Osa tuotteista on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin. Modernit tehotuotteet ja Ellan itsensä kehittämät ihanat klassikot pitävät tuotteet suosion huipulla vuodesta toiseen. Ella Baché on tunnettu, nykyaikainen ja houkutteleva osa pohjoismaisen kauneudenhoidon historiaa.

Tuotteiden tehokkuuden ydin ovat luonnolliset, terveelliset ja syötävän hyvät ruokaperäiset tehoaineet sekä perusteellinen tieteellinen tutkimus. Raaka-aineiden alkuperä, korkea laatu ja puhtaus tekevät tuotteista ihanteellisia ihon hoitoon.

Ella Bachén verkkosivuille

Dermalogica

Dermalogica-tuotteiden koostumukset ovat vuosien ajan olleet edelläkävijöitä tuotekehittelyssä. Tuotteiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita.

Tuotteet eivät aiheuta komedoja, sillä ne eivät sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteet eivät sisällä ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita eivätkä myöskään kuivattavaa S.D. alkoholia tai formaldehydiä.

Dermalogica-tuotteet on kehitetty ympäristöä ajatellen, ja kaikki raaka-aineet otetaan puhtaista luonnon lähteistä. Tuotteet on pakattu kierrätettäviin materiaaleihin. Dermalogica-tuotteita ei testata eläimillä missään vaiheessa.

Dermalogican sivuille

Joe Blasco

Kun päätät olla huolitellusti kaunis ja vaadit meikiltäsi luonnollisuutta ja kestävyyttä, valintasi on Joe Blasco. Joe Blasco -meikkituotteet sisältävät paljon väripigmenttejä, joten ne ovat käytössä erittäin riittoisia. Tuloksena on upea meikki, joka kestää iholla veden, uimisen ja vaikkapa saunomisen.

 

Joe Blasco -tuotteet ovat myös ihotautilääkäreiden suosittelemia. Joe Blasco ei hyväksy minkäänlaisia eläinkokeita, joten tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Joe Blascon sivuille
  • RevitaLash-logo
  • ORLY GELFX -logo
  • CND Shellac logo