Kauneudenhoitotuotteet

Kauneus- ja MeikkiStudio Elisabethista löydät valikoiman laadukkaita tuoksuja ja kauneudenhoitotuotteita tunnetuilta merkeiltä. Autamme mielellämme juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa. Tutustu myös kauneushoitolan palveluihin ja hoitoihin. Tervetuloa ostoksille!

Tuoksut

Tarjoamme valikoiman tuoksuja sekä miehille että naisille. Supistamme valikoimaamme keskittyen kauneudenhoitopalveluihin ja hoitotuotteisiin. Poistuvissa tuoksuissa on -15-30% alennus, josta lisäalennus -20%. Tarjoushintaisissa tuoksuissa miehille ja naisille löytyy mm. Bulgari, Escada, Calvin Klein, Guess, Elizabeth Arden ja Givenchy sekä monia muita. Kysy lisää tai tule käymään!

Tuotesarjat

Dermalogica

Dermalogica-tuotteiden koostumukset ovat vuosien ajan olleet edelläkävijöitä tuotekehittelyssä. Tuotteiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita.

Tuotteet eivät aiheuta komedoja, sillä ne eivät sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Ne eivät sisällä ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, eivätkä myöskään kuivattavaa S.D. alkoholia tai formaldehydiä.

Tuotteet on kehitetty ympäristöä ajatellen, ja kaikki raaka-aineet ovat puhtaista luonnon lähteistä. Tuotteet on pakattu kierrätettäviin materiaaleihin. Dermalogica-tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä.

Joe Blasco

Sinun valintasi on Joe Blasco, kun päätät olla huolitellusti kaunis ja vaadit meikiltäsi luonnollisuutta ja kestävyyttä. Joe Blasco -meikkituotteet sisältävät paljon väripigmenttejä, joten ne ovat käytössä erittäin riittoisia. Tuloksena on upea meikki, joka kestää iholla veden, uimisen ja vaikkapa saunomisen.

Joe Blasco -tuotteet ovat myös ihotautilääkäreiden suosittelemia. Joe Blasco ei hyväksy minkäänlaisia eläinkokeita, joten Joe Blasco -tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden on yksi maailman johtavista kosmetiikka- ja tuoksutaloista. Jo vuonna 1910 neiti Arden avasi oman salonkinsa New Yorkin maineikkaalla Fifth Avenuella ja onnistuneiden vuosikymmenten aikana perustettiin salonkeja joka puolelle Yhdysvaltoja sekä ulkomaille.

Nämä punaisista ovistaan tutut Elizabeth Arden- salongit tarjoavat kokonaisvaltaisia kauneuspalveluja Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa edelleen. Elizabeth Arden ymmärtää naisia kaikessa heidän moninaisuudessaan, koska sillä on vahva perinne kauneudenhoitotuotteiden ja korkeatasoisten palvelujen tuottamisessa.

Elizabeth Arden on monipuolinen brändi, joka vastaa tämän päivän modernin naisen vaatimuksiin yksilöllisellä tavalla. Naisen, jonka persoonallisuudessa yhdistyy itseluottamus ja vetovoima, ja joka vaatii laatua käyttämiltään kauneudenhoitotuotteilta.

"Every woman has the right to be beautiful."
Elizabeth Arden, 1916

Ella Baché

Ranskalainen laadukas hoitolasarja, jossa tuotteet myös kotihoitoon.

Ella Baché syntyi 1900, jolloin naisten paikka oli kotona. Hän rikkoi yhteiskunnan asettamia rajoja lähtemällä yliopistoon ja valmistumalla sieltä farmasian kemistiksi.

Hän sai kipinän ihon hoitamiseen kun huomasi, että se on yhtä ainutlaatuinen kuin itsekin olemme. Kekseliäänä, luonnosta ja tieteestä kiinnostuneena hän oli alallaan ensimmäisiä koko maailmassa. Ella loi vuonna 1936 tomaatin luonnollisiin hoitaviin vaikutuksiin perustuvan Crème Tomate l´Originale- voiteen. Hänen utelias rohkeutensa ja sisukkuutensa mullistivat ihon hoitamisen.

Ella Baché on hoitanut rakkaudella suomalaisia ihoja jo vuodesta 1969. Osa tuotteista on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin. Modernit tehotuotteet ja Ellan itsensä kehittämät ihanat klassikot pitävät tuotteet suosion huipulla vuodesta toiseen. Se on tunnettu, nykyaikainen ja houkutteleva osa pohjoismaisen kauneudenhoidon historiaa.

Tuotteiden tehokkuuden ydin on luonnolliset, terveelliset ja syötävän hyvät ruokaperäiset tehoaineet, sekä perusteellinen tieteellinen tutkimus. Raaka-aineiden alkuperä, korkea laatu ja puhtaus tekevät tuotteista ihanteellisia ihon hoitoon.


https://www.ellabache.com